Πιέρ: «Θα είναι ενδιαφέρουσα η ατμόσφαιρα στον Πειραιά»

Ο Ντάισον Πιέρ σχολίασε τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι που ακολουθεί στο ΣΕΦ.

 Πιέρ: «Θα είναι ενδιαφέρουσα η ατμόσφαιρα στον Πειραιά»

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε του Ολυμπιακού στην έδρα της και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι.

Ο Ντάισον Πιέρ δήλωσε πως οι συμπαίκτες του ήταν πολύ εύστοχοι στα σουτ, ενώ τόνισε πως γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Αρχικά είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη και να πάμε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Προφανώς τα σουτ που έβαλα οφείλονται στους συμπαίκτες μου, που με έβρισκαν. Μεγάλη προσοχή στράφηκε στους ψηλούς μας, ειδικά στον Τζόναθαν Μότλεϊ, ο οποίος έβγαζε την μπάλα για ανοικτά σουτ και ευτυχώς μπορέσαμε να τα βάλουμε.

Θα είναι ενδιαφέρουσα η ατμόσφαιρα στον Πειραιά. Προφανώς είμαστε ενθουσιασμένοι, ξέραμε ότι θα ήταν μια δύσκολη σειρά, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τους νικήσουμε. Αρκεί να πάρουμε το επόμενο».

Για τους φίλους της Φενέρμπαχτσε σχολίασε: «Ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, ήταν πάντα έτσι, αλλά σήμερα ήταν λίγο περισσότερο ξεχωριστή. Σας ευχαριστούμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στην Ελλάδα για όλους τους φίλους μας».