Ντόρσεϊ: «Ερχόμαστε στο ΣΕΦ για την πρόκριση»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναφέρθηκε στο πέμπτο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο ΣΕΦ.

Ντόρσεϊ: «Ερχόμαστε στο ΣΕΦ για την πρόκριση»

Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό με 73-69 και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης για το final four της EuroLeague.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ τόνισε πως η ομάδα της Τουρκίας έπαιξε με την πλάτη στον τοίχο και πως ξέρει τι πρέπει να κάνει για να νικήσει στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Ήταν παιχνίδι αποκλεισμού για εμάς. Κάναμε πολλά λάθη αλλά όλα τα ματς της σειράς είναι σκληρά και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δεν περιμένω κάτι λιγότερο στο Game 5. Είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει. Παλέψαμε και έχουμε μερικές ημέρες ακόμα για να προετοιμαστούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο ματς».

Για τον περιορισμό των λαθών στο δεύτερο μέρος: «Αυτό ακριβώς είπαμε στο ημίχρονο. Ότι έπρεπε να τα περιορίσουμε. Τα πήγαμε καλύτερα και μάθαμε από αυτό που έγινε. Πρέπει να παίξουμε έτσι και στο Game 5. Θα είμαστε καλύτεροι.»

Για το πέμπτο παιχνίδι: «Αυτό που μπορώ να πω ότι ερχόμαστε. Έχουμε αυτή τη νοοτροπία. Βρισκόμαστε εδώ για έναν συγκεκριμένο λόγο. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα της κατάταξης. Είμαστε περήφανοι που πάμε σε 5ο ματς. Ξέρουμε ότι θέλουμε περισσότερα και θα έχουμε την ευκαιρία μας να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final 4.»