Ολυμπιακός: Τύχη και ευτυχία να διαθέτει δύο τόσο μεγάλους παίκτες!

Σλούκας και Βεζένκοφ οδηγούν τον Ολυμπιακό προς την κορυφή της Ευρώπης

Ολυμπιακός: Τύχη και ευτυχία να διαθέτει δύο τόσο μεγάλους παίκτες!

Άμα είσαι μεγάλος παίκτης. Ο Κώστας Σλούκας με ένα ασύλληπτο σουτ έστειλε στα ουράνια τους φίλους του Ολυμπιακού, σε ένα σουτ που μπορεί να διαμορφώσει τη φετινή ευρωπαϊκή μοίρα των «ερυθρόλευκων»!

Στο «μπρέικ» της Φενέρ απάντησε λοιπόν με «μπρέικ» ο Ολυμπιακός (όπως είχε συμβεί και πέρυσι με τη Μονακό) και οι Πειραιώτες θέλουν ακόμη μια νίκη για να βρεθούν στο Κάουνας και το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας!

Τα μεγάλα ματς είναι για τους μεγάλους παίκτες και ο Ολυμπιακός έχει την τύχη και ευτυχία να διαθέτει δύο τέτοιους, τον Κώστα Σλούκα και τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σλούκας ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας. Μπαίνοντας στη β’ περίοδο έδωσε πνοή στον Ολυμπιακό, τόσο σκοράροντας όσο και συνεργαζόμενος άψογα με τον Μπλακ. Και ολοκλήρωσε τη μεγάλη του εμφάνιση, με τον ιδανικότερο τρόπο, ρίχνοντας στο καναβάτσο την πρώην ομάδα του!

Ο Βεζένκοφ είχε και αυτός δυο μεγάλα καλάθια στην τέταρτη περίοδο. Δεν του πήγε το ματς, αλλά έδειξε πόσο πολύ θέλει κι αυτός να βρίσκεται στο Κάουνας!

Και θα είναι, αρκεί η ομάδα να μην χάσει το μυαλό της από τη συγκεκριμένη νίκη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έκανε ένα τεράστιο βήμα, αλλά ακόμη όλα είναι ανοιχτά.

Η Φενέρ έχει δείξει ως τώρα ότι είναι αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Και θα το παλέψει μέχρι τέλους.

Ο Ολυμπιακός καλείται να τελειώσει τη δουλειά την Παρασκευή. Αλλά ακόμη κι αν δεν τα καταφέρει, θα έχει το τελευταίο ματς, στο κάστρο του στο ΣΕΦ. Και εκεί, δεν χάνει την πρόκριση!