Εφές: Περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής ο Σίνγκλετον

Πολύ σοβαρή είναι τελικά η κατάσταση της υγείας του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/05) στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος.

Εφές: Περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής ο Σίνγκλετον

Παρότι αρχικά η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε ότι η στεφανιογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν καθαρή, οι νέες εξετάσεις έδειξαν ότι ο 33χρονος αντιμετωπίζει πιο σοβαρό πρόβλημα.

Με νεότερη ενημέρωση, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης έκανε γνωστό ότι ο Σίνγκλετον έχει περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής.

Ο παίκτης, βάσει της ενημέρωσης της ομάδας του θα περάσει όλη την ημέρα στο νοσοκομείο και την Πέμπτη (4/5) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Εφές αναφέρει:

«Έπειτα από καρδιολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον, οι γιατροί διέγνωσαν περικαρδίτιδα και αμφοτερόπλευρη υπεζωκοτική συλλογή στον αθλητή μας. Στις εξετάσεις βρέθηκε βρέθηκε ανεύρυσμα της φλεβικής βαλβίδας της αορτής, αλλά δεν παρατηρήθηκε ανατομή.

Η εξέταση και η νοσηλεία του αθλητή μας συνεχίζεται στο νοσοκομείο. Ο αθλητής θα περάσει την ημέρα στο νοσοκομείο και θα επανεξεταστεί αύριο. Ο σύλλογος θα ενημερώσει για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν».