Euroleague: Για αυτό δεν τιμωρήθηκε ο Γιουλ

Οι Ισπανοί γνωστοποίησαν τον λόγο για τον οποίο ο Σέρχιο Γιουλ δεν τιμωρήθηκε από την διοργανώτρια αρχή για τα όσα συνέβησαν στη Μαδρίτη στο Game 2 της σειράς με την Παρτιζάν

Euroleague: Για αυτό δεν τιμωρήθηκε ο Γιουλ

Η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν στη «Stark Arena» έχει επισκειαστεί μετά τα όσα συνέβησαν στην Ισπανία στο Game 2.

Ο Γιαμπουσέλε τιμωρήθηκε πιο σκληρά από όλους και δίκαια, μετά τη λαβή στον Έξουμ, στη σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Μέσα στις ποινές όμως δε βρέθηκε το όνομα του Σέρχιο Γιουλ. Ο Ισπανός γκαρντ ήταν η αιτία του κακού με το αντιαθλητικό στον Πάντερ και ισπανικά Μέσα και συγκεκριμένα η «AS» έφερε στο φως την εξήγηση της διοργανώτριας αρχής για εκείνον.

Συγκεκριμένα το αντιαθλητικό φάουλ του Γιουλ, όπως αναφέρεται, τιμωρήθηκε στον αγωνιστικό χώρο και δεν εμπίπτει στην ευθύνη του Πειθαρχικού Δικαστή. Ο Γιουλ μετέπειτα δε συμμετείχε σε ό,τι ακολούθησε και αφού δε διέπραξε κάποια σωματική επίθεση, έμεινε ατιμώρητος.

Όσον αφορά τους υπολοίπους που δεν τιμωρήθηκαν; Ρεάλ και Παρτίζαν δεν αμφισβήτησαν την έκθεση του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης, με εξαίρεση την παρέμβαση των Μαδριλένων σε σχέση με τον Μούσα, όπου σημείωσαν πως είναι αυτός που χτυπήθηκε από τον Λεσόρ.