Διευθυντής Stark Arena σε οπαδούς Παρτίζαν: «Να είστε έξυπνοι, με το παραμικρό, αδειάζει το γήπεδο»

Η Παρτιζάν μέσω του Γκόραν Γκρμπόβιτς, Διευθυντή της «Stark Arena» προειδοποιεί τους φίλους της ομάδας να προσέξουν τη συμπεριφορά τους στο Game 3 με την Ρεάλ για τα Playoffs της EuroLeague.

Διευθυντής Stark Arena σε οπαδούς Παρτίζαν: «Να είστε έξυπνοι, με το παραμικρό, αδειάζει το γήπεδο»

Το... κλίμα μυρίζει μπαρούτι για Ρεάλ και Παρτίζαν, λίγες μέρες τα έκτροπα του Game 2 στη Μαδρίτη, και ενόψει του Game 3 στο Βελιγράδι για τα Playoffs της EuroLeague.

Μιλώντας στο Μozzartsport, ο γενικός Διευθυντής της Stark Arena, Γκόραν Γκρμπόβιτς, προειδοποίησε τους Σέρβους οπαδούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους:

«Ακούστε με, ξέρω ένα πράγμα, αν συμβεί κάποιο περιστατικό, πεταχτεί κάποιο αντικείμενο ή, Θεός φυλάξοι, κάποιος τραυματιστεί εξαιτίας του, θα αδειάσει ολόκληρη η κερκίδα σε 45 λεπτά και το τέταρτο παιχνίδι θα γίνει χωρίς κοινό. Λοιπόν, να είστε έξυπνοι. Υποστηρίξτε την Παρτιζάν, τον σύλλογό σε αυτή την ιστορική στιγμή. Η Ρεάλ έχει γονατίσει και η ομάδα του Ζέλικο έδειξε από τι είναι φτιαγμένη και τι μπορεί να κάνει».

Για τις ποινές που επέβαλλε η EuroLeague για το συμβάν, σημείωσε: «Ντροπιαστικές οι τιμωρίες που δείχνουν ότι η Παρτιζάν ξεκίνησε κάτι, αλλά δεν το έκανε. Ωστόσο, τελείωσε τώρα. Δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε σε αυτό. Υπάρχει ένα νέο παιχνίδι που πρέπει να πάει καλά από όλες τις απόψεις.

Η Παρτιζάν έχει πραγματικά μια ευκαιρία να κάνει κάτι απίστευτο, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς και το μέλλον. Το μπάσκετ δεν σταματά μετά από αυτή τη σεζόν. Το εγχείρημα της Παρτιζάν όπως αυτό πρέπει να διαρκέσει μια δεκαετία, ολόκληρο το σερβικό μπάσκετ πρέπει να επωφεληθεί από αυτό που κάνει η ομάδα του Ζέλικο και κάτι κάνουν πολύ μεγάλο»

Κλείνοντας, τόνισε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το γήπεδο θα γεμίσει ξανά, αλλά αν η υπόλοιπη σειρά των πλέι οφ της Euroleague ελέγχεται, τότε αυτή θα είναι στο μικροσκόπιο και πιστέψτε με, θα περιμένουν το μικρότερο δυνατό λάθος για να επανέλθουν με επιβολή ποινής.

Η Euroleague έχει τους ελεγκτές της γύρω από το γήπεδο, κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό. Ξέρετε όταν ο εκφωνητής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ζητά από τους οπαδούς να απομακρυνθούν από τους διαδρόμους, νομίζετε ότι είναι ατύχημα. Όχι, κάποιος από την Euroleague αναφέρει ότι πρέπει να γίνει, και τώρα φανταστείτε κάτω από τέτοιες εντάσεις τι είδους έλεγχος θα είναι και πόσα μάτια θα είναι στραμμένα στο Βελιγράδι».