Έχασε τα ριμπάουντ και το πλεονέκτημα

Ο Ολυμπιακός έχασε τα ριμπάουντ στο ΣΕΦ και μαζί το πλεονέκτημα έδρας, αλλά μπορεί να κερδίσει μέσα στην Κωνσταντινούπολη τη Φενέρμπαχτσε. Άλλωστε το έχει ξανακάνει.

Έχασε τα ριμπάουντ και το πλεονέκτημα

Ένας υπερηχητικός Ολυμπιακός (26-10 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου), έχασε το μυαλό του χωρίς λόγο και έδωσε την ευκαιρία στη Φενέρμπαχτσε όχι μόνο να μπει μέσα στο ματς αλλά να φέρει και τη σειρά στα ίσα.

Ο Ολυμπιακός που έδωσε τα πάντα για το πλεονέκτημα έδρας όλη τη χρονιά, το έχασε μέσα σε τρία δεκάλεπτα, γιατί έχασε τις περισσότερες μάχες κάτω από τη ρακέτα.

Η Φενέρμπαχτσε που έπαιζε την ύπαρξή της, πήρε 15 επιθετικά ριμπάουντ και έκανε μόλις επτά λάθη ενώ ο Ολυμπιακός πήρε μόλις 5 επιθετικά ριμπάουντ και έκανε 14 λάθη.

Δέκα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ πήρε η Φενέρμπαχτσε, έκανε τα μισά λάθη από τον Ολυμπιακό και όμως η αναμέτρηση κρίθηκε στο φινάλε. Εκεί όπου οι Πειραιώτες έχασαν, εκτός από τα ριμπάουντ και δυο βολές με τον ΜακΚίσικ ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε 21/23 βολές.

Τίποτα δεν τελείωσε μετά το 1-0. Τίποτα δεν τελείωσε φυσικά και μετά το 1-1. Σαφώς και η Φενέρμπαχτσε πλέον έχει αρκετές πιθανότητες για να βρεθεί στο φάιναλ φορ, ωστόσο ο γνωστός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όχι μόνο μία φορά στην Πόλη αλλά και δυο σερί και να τελειώσει εκεί τη σειρά και να μην φτάσουμε καν σε πέμπτο αγώνα.

ΥΓ Αντιλαμβανόμαστε πως είναι μέρος του παιχνιδιού αλλά είναι κουραστικό σε κάθε σφύριγμα του διαιτητή ο Δημήτρης Ιτούδης να διαμαρτύρεται, να κάνει μορφασμούς και να πιάνει το πρόσωπό του. Πραγματικά είναι κουραστικό.