EuroLeague: Όταν ο Πρίντεζης τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για το τίποτα (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης το 2013 είχε τιμωρηθεί με ποινή 3 αγωνιστικών επειδή πήγε να προστατέψει τον συμπαίκτη του απέναντι στο «αγρίμι» Μενσά-Μπονσού και ο «παλαιστής» Γκέρσον Γιαμπουσέλε με 5 αγωνιστικές!

EuroLeague: Όταν ο Πρίντεζης τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για το τίποτα (vid)

Ήταν Νοέμβρης του 2013, με τον Ολυμπιακό να είναι ο επί δύο συναπτά έτη πρωταθλητής Ευρώπης. Στον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τους Πειραιώτες να υποδέχονται τη Γαλατασαράι.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, σε μία προσπάθεια για ριμπάουντ, ο τότε σέντερ του Ολυμπιακού, Μίρσα Μπέγκιτς, ήρθε στα χέρια με τον ψηλό της τουρκικής ομάδας, Ποπς Μενσά-Μπονσού.

Η κατάσταση ξέφυγε, με τον Γιώργο Πρίντεζη να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση. Ο Βρετανός σέντερ, όμως, ήταν θεριό ανήμερο και δεν μπορούσε να τον καθησυχάσει κανείς. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ απώθησε τον Ποπς Μενσά-Μπονσού και όντας σε αμυντική θέση ενστικτωδώς έριξε γροθιά στον παίκτη της Γαλατασαράι, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού.

Αποτέλεσμα; Να τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές και οι άλλοι δύο παίκτες με 4 αγωνιστικές. Προφανώς και δεν ήταν φυσιολογική η κίνηση του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά αν συγκρίνουμε τη ποινή που δέχτηκε σε σχέση με τις 5 αγωνιστικές του Γκέρσον Γιαμπουσέλε, ο οποίος έκανε λαβή ελληνορωμαϊκής και τραυμάτισε τον Ντάντε Έξουμ, ο Έλληνας φόργουορντ τιμωρήθηκε για το τίποτα...