Γιαννακόπουλος για EuroLeague: «Κάναμε και οι δύο λάθη, θα προχωρήσουμε μαζί»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως στη διαμάχη που υπήρξε με την EuroLeague έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές και επεσήμανε πως πλέον η ομάδα του με την διοργάνωση, θα προχωρήσουν μαζί, για το καλό του αθλήματος. 

Γιαννακόπουλος για EuroLeague: «Κάναμε και οι δύο λάθη, θα προχωρήσουμε μαζί»

Η διαμάχη ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την EuroLeague έλαβε τέλος! Ύστερα από το γεγονός πως η διοργάνωση "έσβησε" την τιμωρία που είχε δώσει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ επεσήμανε πως οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν μαζί για το καλό του αθλήματος. Παράλληλα, έριξε τους τόνους, επισημαίνοντας πως λάθη έγιναν και από τις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε τα εξής: "Ποτέ σε μία κόντρα δεν ευθύνεται μία πλευρά. Σίγουρα και από την πλευρά μας υπήρξαν λάθη. Καθίσαμε και συζητήσαμε με την Ευρωλίγκα και και δεδομένου ότι έχουμε ως κοινό στόχο το καλό του μπάσκετ, θα προχωρήσουμε μαζί για το καλό του αθλήματος"

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ευρωλίγκα που αγκάλιασε την προσπάθεια και ενέταξε το τουρνουά στο καλεντάρι της,. όπως και τους φίλους μας από Φενερμπαχτσε, Χίμκι και Μακάμπι. Είναι σημαντικό να είμαστε με φίλους. Τα έσοδα αυτού του τουρνουά θα πηγαίνουν στο ίδρυμα "Παύλος Γιαννακόπουλος". Είμαστε σε συνεννόηση να υπάρξουν νέες εγκαταστάσεις.

Έχω την ενημέρωση ότι μετά από πολλά χρόνια θα βρεθούν στο ίδιο γήπεδο μέλη του μπασκετικού Παναθηναϊκού, του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και του ερασιτέχνη. Θα έκανε χαρούμενο σίγουρα τον πατέρα μου γιατί ήθελε έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό".