Λαρεντζάκης: «Κρύβει κινδύνους το δεύτερο παιχνίδι»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου ενόψει του δεύτερου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε

Λαρεντζάκης: «Κρύβει κινδύνους το δεύτερο παιχνίδι»

Στο παρελθόν ανήκει η νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε για την πρώτη αναμέτρηση της σειράς των play off της EuroLeague.

Η ομάδα του Πειραιά κοιτάζει το παιχνίδι της Παρασκευής (28/4, 21:30), το οποίο κρύβει πολλούς κινδύνους σύμφωνα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε: «Τελείωσε το πρώτο ματς, κοιτάζουμε το επόμενο. Πιστεύω κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Όντως το δεύτερο παιχνίδι είναι επικίνδυνο γιατί κρύβει το κίνδυνο του πρώτου. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να βελτιωθεί και άλλο στην άμυνα για να πάρουμε το 2-0».

Για το αν ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει πράγματα στο δεύτερο παιχνίδι του ΣΕΦ: «Σίγουρα πρέπει να αλλαξουμε κάποια πράγματα στην άμυνα και στην επίθεση να μην βιαζόμαστε. Σε γενική γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν η Φενέρμπαχτσε θα κάνει αλλαγές: «Έχουμε συζητήσει μία αλλαγή στην πικ εν ρολ άμυνα. Εμείς θα είμαστε πιστοί στο πλανο μας. Θα αρχίσουμε από την άμυνα για να πάρουμε ενέργεια προς την επίθεση».

Για την στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος τα τελευταία δύο χρόνια στηρίζει την ομάδα. Είναι ωραίος ο παλμός μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε το 2-0 για να πάμε στην Κωνσταντινούπολη».