Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ μίλαγε - μίλαγε, ο Κάνααν «μίλησε» στο γήπεδο! (vids)

Συγκλονιστικός ο Αϊζάια Κάνααν έγραψε την ιστορία του πρώτου αγώνα των πλέι οφ της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε.

Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ μίλαγε - μίλαγε, ο Κάνααν «μίλησε» στο γήπεδο! (vids)

Η Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη έφερε το παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούσε στα μέτρα της, αλλά δεν …λογάριαζε στο τρίποντο κρεσέντο των παικτών του Ολυμπιακού. Με τους «ερυθρόλευκους» να βάζουν πιο πολλά τρίποντα από δίποντα (16 έναντι 12) ήρθε το 1-0 και μαζί το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας!

Στο index πολυτιμότεροι παίκτες μπορεί να ήταν οι Φαλ και Βεζένκοφ (σίγουρα πολύ καλοί) αλλά εκείνος που άλλαξε την εικόνα του αγώνα ήταν ο Αϊζάια Κάνααν. Ο …κακός Αμερικανός, «αγριεμένος» μετά τον αποκλεισμό του στη Basket League, ήταν …Στεφ Κάρι και «εκτέλεσε» τους Τούρκους στην γ΄ περίοδο με 5 μαζεμένα τρίποντα! Πιστεύαμε σ’ αυτόν, πως μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη-κλειδί, και μας δικαίωσε! Και έδωσε παράλληλα την …απάντησή του στον προκάτοχό του και λαλίστατο τις προηγούμενες μέρες, Τάιλερ Ντόρσεϊ που απ’ τη μεριά του έμεινε άποντος!

Για άλλη μια φορά λοιπόν …Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός, μια ομάδα που έχει χίλιους δυο τρόπους για να κερδίζει! Το 1-0 έγινε και έμειναν άλλα δυο βήματα για το Κάουνας. Πήρε ψυχολογία ο Ολυμπιακός, αλλά ακόμη έχει ψωμί η σειρά. Δεν πρέπει κανείς να πιστέψει ότι η πρόκριση ήδη ήρθε. Έχουμε δει πράματα και θάματα στις σειρές των πλέι οφ όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει το ίδιο συγκεντρωμένος και παθιασμένος την Παρασκευή. Και ο κόσμος να δημιουργήσει μια ακόμη πιο «καυτή» ατμόσφαιρα. Η Φενέρ έδειξε πως θα τα δώσει όλα για να αποκλείσει τους Πειραιώτες, όμως τον πρώτο –και τελευταίο- λόγο έχει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλύτεροι και εφόσον δεν βγουν απ΄ τον δρόμο τους, θα βρίσκονται στο Κάουνας!