Κοντά στην Μπάγερν ο Λάσο

Ο Πάμπλο Λάσο θα είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων του ίδιου και της Αναντολού Εφές

Κοντά στην Μπάγερν ο Λάσο

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο θα επιστρέψει στη δράση της EuroLeague.

Σύμφωνα με το Eurohoops, ο Λάσο θα αναλάβει την Μπάγερν Μονάχου την επόμενη σεζόν, αντικαθιστώντας τον Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος εργάζεται στη Βαυαρία από το 2020. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η Γερμανική ομάδα θα ανεβάσει σημαντικά το μπάτζετ της προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ που θα αναλάβει ο Λάσο.

Ο Λάσο και ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν οι επικρατέστεροι για να ηγηθούν του πάγκου της Αναντολού Εφές, σύμφωνα με το παραπάνω ρεπορτάζ.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Λάσο και της τουρκικής ομάδας κατέρρευσαν σήμερα, σύμφωνα με το beIN SPORTS.

Ο 55χρονος Λάσο άφησε τον ρόλο του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης στον βοηθό του Τσους Ματέο, λόγω προβλημάτων υγείας ως αποτέλεσμα της καρδιακής προσβολής που υπέστη τον περασμένο Ιούνιο. Η Ρεάλ αποφάσισε να συνεχίσει με τον Ματέο παρά την ανάρρωση του Λάσο.

Μετά την αποχώρησή του από την ισπανική πρωτεύουσα, ο κάτοχος 22 τίτλων σε 11 σεζόν με τους "μερένχες", ο Λάσο δεχόταν πάντα ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη.

"Είμαι καλά", δήλωσε πρόσφατα ο Λάσο στην MARCA. "Ένας καρδιολόγος μου είπε ότι έπρεπε να προπονήσω στον τελικό της ACB League πέρυσι και ότι δεν έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου.

Δεν περνάω άσχημα στο σπίτι μου. Και δεν έχω αποσυνδεθεί ούτε από το μπάσκετ".