Γιασικεβίτσιους: «Αγαπάω τη Ζαλγκίρις από έξι χρονών, δεν μου είναι ευχάριστο να παίζω εναντίον της»

Το σχόλιο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για το συναπάντημα της Μπαρτσελόνα και της Ζαλγκίρις στα Playoffs της EuroLeague.

Γιασικεβίτσιους: «Αγαπάω τη Ζαλγκίρις από έξι χρονών, δεν μου είναι ευχάριστο να παίζω εναντίον της»

Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις Κάουνας στα Playoffs της EuroLeague, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να έχει ανάμεικτα συναισθήματα για τη σειρά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την Ζαλγκίρις, την αγαπάω από έξι χρονών, αλλά τώρα είναι η αντίπαλός μου και δεν μου είναι ευχάριστο να παίζω εναντίον της.

Η Ζαλγκίρις έχει τον πιο δυνατό χαρακτήρα στην EuroLeague. Κανείς δεν περίμενε να μπει στα playoffs στο ξεκίνημα της σεζόν. Έπαιξε όμως εξαιρετικό μπάσκετ στο πρώτο μέρος της σεζόν. Αντιμετώπισε ένα μεγάλο πρόβλημα με τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς και κανείς δεν τους υπολόγισε τότε.

Είναι όμως μία ομάδα που ξέρει να προσαρμόζεται χρησιμοποιώντας τον χαρακτήρα της, την βοήθεια των οπαδών της και την ικανότητά της να παίρνει δύσκολα παιχνίδια.

Πρέπει να σκεφτούμε ποιες ομάδες άφησε έξω η Ζαλγκίρις. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις σε μία σεζόν 34 αγώνων. Ήταν καλύτερη από την Φενέρμπαχτσε, την Βαλένθια, την Βίρτους Μπολόνια την Αναντολού Εφές».