Ολυμπιακός: Τον κακό του εαυτό φοβάται μόνο

Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται με όποιον κι αν παίξει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ολυμπιακός: Τον κακό του εαυτό φοβάται μόνο

Ο Ολυμπιακός λοιπόν τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα πλέι οφ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το καθήκον τους κόντρα στη Μπασκόνια και έκλεισαν με νίκη τη ρέγκιουλαρ σίζον στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί μήπως τον συνέφερε να βγει δεύτερος, αφενός γιατί το ματς της Ρεάλ τελείωσε αρκετά αργότερα (μολονότι άρχισε περίπου την ίδια ώρα), κι αφετέρου γιατί ούτε η 7η θέση έχει ξεκαθαρίσει.

Με τον 8ο έτσι στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός και οι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι τρεις: Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια και Ζαλγκίρις. Με νίκες της Παρτιζάν και της Ζαλγκίρις, που είναι και το πιθανότερο σενάριο, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν στον δρόμο τους τη Φενέρ! Τροπή λίγο παράξενη, καθώς στο λιμάνι έκαναν …αμάν για να αποφύγουν την Εφές και τώρα κινδυνεύουν να παίξουν με την άλλη τούρκικη ομάδα! Αν θέλεις βέβαια να φτάσεις στο φάιναλ φορ, πρέπει να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Είσαι υποχρεωμένος. Και εμείς προσωπικά, τη Ζαλγκίρις δεν θέλουμε για τον λόγο ότι το φετινό φάιναλ φορ γίνεται στο Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός πάντως, δεν φοβάται κανέναν και μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο …κακός του εαυτός. Εάν είναι αυτός που πρέπει, θα πάρει την πρόκριση, με όποιον κι αν παίξει.

ΥΓ. Τον αντίπαλό του στα πλέι οφ δεν τον ξέρει ακόμη ο Ολυμπιακός, αλλά στο φάιναλ φορ με το καλό θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Μονακό – Μακάμπι!