EuroLeague: Έναρξη των play-off στις 25 Απριλίου!

Στις 25 Απριλίου οι ομάδες που θα συνεχίσουν στην 8αδα της Εuroleague θα δώσουν τις πρώτες τους μάχες για την πρόκριση στο final four του Κάουνας

EuroLeague: Έναρξη των play-off στις 25 Απριλίου!

Tην Μεγάλη Παρασκευή (14/03) ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Εuroleague με τους τελευταίους αγώνες κι ακολουθούν τα play offs της διοργάνωσης

Για την ακρίβεια σε 12 μέρες, από σήμερα, ξεκινάνε (στις 25/04), με τον Ολυμπιακό περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του, με... φόντο το Final-4 που να είναι προγραμματισμένο το τριήμερο 19-21 Μαΐου στο Kάουνας της Λιθουανία.

Η τελευταία αγωνιστική της EuroLeague ρίχνει αυλαία την Παρασκευή (14/04), με τις οκτώ πρώτες ομάδες πλέον να αφήνουν στην άκρη τα σενάρια και να ετοιμάζονται ενόψει play-offs.

Οι οκτώ που συνεχίζουν στην κούρσα των play-offs έως το ταξίδι του Κάουνας, όπου και θα διεξαχθεί το Final-4, θα έχουν 11 με 12 μέρες για να... ξεψαχνίσουν τους αντιπάλους τους και να καταστρώσουν τα σχέδιά τους.

Στα play-offs οι σειρές κρίνονται στις τρεις νίκες (οι δύο πρώτες αναμετρήσεις στην έδρα αυτού με το πλεονέκτημα). Κάθε σειρά διεξάγεται ανά δύο ημέρες και αν χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι, αυτό θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου.