Σερέλης: «Δεν πρέπει να είμαστε αδιάφοροι»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν.

Σερέλης: «Δεν πρέπει να είμαστε αδιάφοροι»

Την Παρτιζάν αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας για το τελευταίο παιχνίδι της Euroleague. Ο Χρήστος Σερέλης έκανε δηλώσεις λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για το Βελιγράδι.

Για τη φετινή σεζόν: «Είναι μία πολύ κακή σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η ομάδα να είναι αδιάφορη, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι η τελευταία αγωνιστική της Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ειδικά στο Βελιγράδι και σε αυτό το παιχνίδι που το χρειάζεται η Παρτιζάν. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας βοηθήσει στα play-offs της Basket League. Έχουμε δουλέψει αυτές τις τρεις μέρες και μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι. Έχουμε δουλέψει πράγματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να τα ακολουθήσουμε και στο μέλλον».

Για τη συνέχεια: «Σίγουρα έτσι είναι, προσπαθούμε να δούμε τους σχηματισμούς που θα παίξουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ό,τι και αν συμβαίνει είτε είναι καλό είτε κακό, τα άσχημα πρέπει να αποφεύγονται και να επαναλάβουμε μόνο τα καλά».

Για τα play-offs της Basket League:«Σίγουρα συμβαίνει αυτό, είναι ένας λόγος αυτός. Τις τελευταίες 40 μέρες είχαμε 15 παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει καθόλου προπόνηση. Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι έχουμε αρχίσει να βλέπουμε πράγματα σε επίθεση και άμυνα. Περιμένουμε μετά το παιχνίδι και με την Παρτίζαν να βγάλουμε πράγματα στο παρκέ για να είμαστε έτοιμοι στα play-offs».