Λαρεντζάκης: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη κόντρα στη Μπασκόνια»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σχολίασε το ερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Μπασκόνια (13/4, 21:00) στο ΣΕΦ.

Λαρεντζάκης: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη κόντρα στη Μπασκόνια»

Ο Ολυμπιακός θα κλείσει την κανονική περίοδο της EuroLeague υποδεχόμενος στο ΣΕΦ τη Μπασκόνια (13/4, 21:00). Η ομάδα του Πειραιά σε περίπτωση νίκης θα τερματίσει στην πρώτη θέση, κάτι που θέλει διακαώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κίνητρο σε κάθε παιχνίδι και είναι η νίκη. Δεν έχουμε κλειδώσει την πρώτη θέση, θέλουμε να κερδίσουμε και είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε ότι η νίκη σημαίνει αυτόματα και πρωτιά, θα παίξουμε με τον όγδοο και θέλουμε αυτό το πλεονέκτημα. Υπάρχει κίνητρο σε μεγάλο βαθμό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί κάθε ματς από εδώ και πέρα μετράει».

Για τη Μπασκόνια: «Είναι μία ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο μπάσκετ με πολλές κατοχές, έχει ταλέντο επιθετικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να σουτάρουν, ακόμα και εκτός μπασκετικής λογικής. Χρειάζεται ενέργεια, πίεση και να κάνουμε σωστές επιλογές επιθετικά για να ελέγξουμε τον ρυθμό. Δεν τους αρέσει ο ελεγχόμενος ρυθμός, θέλουν υψηλό τέμπο, όσο μπορούμε να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση για να μην έχουν ανισορροπίες στην άμυνα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Περιμένουμε αρκετό κόσμο να έρθει να μας στηρίξει. Ξέρουμε ότι είναι Μ. Πέμπτη, αλλά όσοι μπορούν ας έρθουν για να μας στηρίξουν και στο τέλος να πανηγυρίσουμε για πρώτη φορά την πρώτη θέση για τον Ολυμπιακό, θα είναι τεράστια στιγμή και θέλουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας για την ενέργεια που μας δίνουν σε κάθε ματς».