Μακ Κίσικ: «Δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας»

Ο Σακίλ Μακ Κίσικ τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια προτίμηση για αντίπαλο στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας 

Μακ Κίσικ: «Δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας»

Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού, Σακίλ Μακ Κίσικ μίλησε στον Βαγγέλη Ιωάννου και την εκπομπή «Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο» του δημόσιου ραδιοφώνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στην συνέχεια της Basket League με το αήττητο. Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί, εμάς αυτό που μας απασχολεί είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο αγώνας με την Μπασκόνια θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για τα playoffs. Θέλω ο κόσμος να μας στηρίξει για την πρώτη θέση και να τους κάνουμε ευτυχισμένους».

Μπασκόνια ή Ζαλγκίρις στους «8»;

«Δεν έχουμε καμία προτίμηση για τον ποιον θα πετύχουμε στα playoffs της Ευρωλίγκας. Κοιτάμε το πως θα παίξουμε εμείς. Πιστεύω πως παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ μας όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Δεν θα είναι μια εύκολη σειρά είτε αντιμετωπίσουμε την Ζαλγκίρις, είτε την Μπασκόνια. Τον τελευταίο μήνα μπορεί να μην σουτάρουμε καλά, όμως αυτό μπορεί να συμβεί στο μπάσκετ. Εμείς δουλεύουμε για να είμαστε εύστοχοι, αλλά έχουμε την άμυνα για να “καθαρίζουμε” τα παιχνίδια».

Κεφάλαιο Final-4

«Την περασμένη σεζόν είχαμε την ευκαιρία μας όμως δεν καταφέραμε να την αξιοποιήσουμε. Αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε και να πάμε μέχρι τέλους. Παίζουμε πολύ σκληρή άμυνα. Δεν υπάρχει καμία ομάδα στις πρώτες θέσεις που όταν την αντιμετωπίσαμε να μην ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών. Το Κάουνας είναι μια πολύ μπασκετική πόλη και ο κόσμος δημιουργεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ιδιαίτερες συνθήκες. Ελπίζω αν “πέσουμε” με την Ζαλγκίρις να κάνουμε το 3-0 και να ξαναβρεθούμε εκεί».