Αταμάν: «Έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Η Εφές αποκλείστηκε από τα playoffs της Euroleague καιο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Αταμάν: «Έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Η φημολογία υπάρχει εδώ και ημέρες και ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Εφές με τη Φενέρμπαχτσε παραδέχτηκε ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η δήλωση του Εργκίν Αταμάν:

Αφήσαμε το στίγμα μας για τέσσερα χρόνια. Φέτος αποτυχία και εγώ έχω την μεγαλύτερη ευθύνη. Όπως ήμουν προπονητής της χρονιάς στη EuroLeague, έτσι φέτος απέτυχα. Δεν χάσαμε σήμερα τα playoffs. Αποκλειστήκαμε εξαιτίας των ηττών που κάναμε απέναντι σε ομάδες που δεν μπήκαν στην οκτάδα.

Έδωσα το χέρι στον Ιτούδη και λόγω των προσβολών των οπαδών της Φενέρ για να τις αποφύγω. Ο Κλάιμπερν εκνευρίστηκε με τον assistant του Φενέρμπαχτσε που του φώναζε από τον αντίπαλο πάγκο. Ήταν μια άσχημη κατάσταση. Εύχομαι η Φενέρμπαχτσε να μπει στα playoffs. Με έβριζαν από την εξέδρα σε όλο το ματς και δεν αντέδρασα.

Για τον Παναθηναϊκό: «Οι φήμες έρχονται από ξένα media, δεν συνάντησα κανέναν από κοντά, αλλά υπάρχει πρόταση. Τους ευχαρίστησα και τους είπα ότι θα ασχοληθώ με την κατάσταση τις επόμενες ημέρες. Σε τέτοιες περιόδους έρχονται προτάσεις σε εμάς και τους παίκτες. Κλασικά πράγματα».