ΜακΚίσικ: «Αν μία ομάδα αξίζει την πρωτιά, τότε αυτή είναι ο Ολυμπιακός!»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

ΜακΚίσικ: «Αν μία ομάδα αξίζει την πρωτιά, τότε αυτή είναι ο Ολυμπιακός!»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Βελιγράδι εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι ερυθρόλευκοι (23-9) χρειάζονται τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρωτιά, ενώ οι Σέρβοι (15-17) έχουν ήδη αποκλειστεί. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αναφέρθηκε στο προσεχές ματς και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του αξίζει την πρώτη θέση.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός: «Είναι σημαντικός στόχος η πρωτιά για όλη την ομάδα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά τη φετινή σεζόν, οπότε νιώθω πως αν μια ομάδα το αξίζει, τότε αυτή είμαστε εμείς!

Θα πρέπει να περιορίσουμε τους γκαρντ του Ερυθρού και να μην τους επιτρέψουμε να παίξουν πικ εν ρολ. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά στην άμυνα. Αν κερδίσουμε έχει καλώς. Αν όχι θα είναι απογοητευτικό. Όμως, ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε.

Είναι καλή ερώτηση γιατί παίζω καλά προς το τέλος της σεζόν, αλλά δεν ξέρω. Ίσως έχει να κάνει με το φεγγάρι και τον ήλιο. Δεν ξέρω! Βλέπω, όμως, την γραμμή του τερματισμού κοντά και πραγματικά θέλω να τα δώσω όλα. Έρχονται τα πλέι οφ, οπότε θα πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω»