Μάρτιν: «Να κρατήσουμε τον Φαλ μακριά από τη ρακέτα»

Στον τρόπο που θα περιορίσει η ομάδα του τον Μουστάφα Φαλ στάθηκε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Χασάν Μάρτιν. 

Μάρτιν: «Να κρατήσουμε τον Φαλ μακριά από τη ρακέτα»

Τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 33ης στροφής της Euroleague.

Ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών και νυν των Σέρβων, Χασάν Μάρτιν μίλησε για τα πράγματα που πρέπει να προσέξει ο Ερυθρός απέναντι στους πρωτοπόρους της διοργάνωσης, «κυκλώνοντας» το όνομα του πρώην συμπαίκτη του Μουσταφά Φαλ.

Οι δηλώσεις του Αμερικάνου σέντερ του Ερυθρού Αστέρα:

Για το ματς με Ολυμπιακό: «Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες και παίζουν πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς πρέπει να μπούμε στο ματς με το μάξιμουμ της έντασης και της επιθετικότητας. Δεν πρέπει να κάνουμε πολλά λάθη γιατί είναι βέβαιο ότι θα τα εκμεταλλευτούν. Επίσης πρέπει να παίξουμε και επιθετική άμυνα».

Για τον Φαλ: «Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε από την πρώτη στιγμή τον βγάλουμε έξω από τη ρακέτα. Επίσης του αρέσει να πασάρει πολύ οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Να μην τον κάνουμε να νιώσει άνετα».

Για τον Καμπάτσο: «Είναι μνημειώδης ο τρόπος με τον οποίο αλλάζει τον ρυθμό ενός αγώνα με την δύναμη και την ταχύτητά του. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζω μαζί του γιατί κάνει τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη».