ΜακΚίσικ: «Έρχονται τα play off και θα πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σχολίασε τον ερχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και στα play off που έρχονται.

ΜακΚίσικ: «Έρχονται τα play off και θα πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Την Πέμπτη (6/4, 20:00) ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα για την προτελευταία αγωνιστική της EuroLeague.

Η ομάδα του Πειραιά σε περίπτωση νίκης θα κατακτήσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, κάτι που τόνισε στις δηλώσεις του και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Για τον στόχο της κορυφής είπε: «Είναι σημαντικός στόχος η πρωτιά για όλη την ομάδα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά τη φετινή σεζόν, οπότε νιώθω πως αν μια ομάδα το αξίζει, τότε αυτή είμαστε εμείς!».

Αναφερόμενος στο τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να επιστρέψει με το διπλό από το Βελιγράδι, τόνισε: «Θα πρέπει να περιορίσουμε τους γκαρντ τους και να μην τους επιτρέψουμε να παίξουν πικ εν ρολ. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά στην άμυνα. Αν κερδίσουμε έχει καλώς. Αν όχι θα είναι απογοητευτικό. Όμως, ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Τέλος, ερωτηθείς τι του συμβαίνει και πάντα παίζει τόσο καλά προς το… φινάλε της σεζόν, απάντησε: «Δεν ξέρω… Είναι καλή ερώτηση. Ίσως έχει να κάνει με το φεγγάρι και τον ήλιο. Δεν ξέρω! Βλέπω, όμως, την γραμμή του τερματισμού κοντά και πραγματικά θέλω να τα δώσω όλα. Έρχονται τα πλέι οφ, οπότε θα πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω».