Ολυμπιακός: Κέρδισε το στοίχημα με Μπλακ

Τρομερή εμφάνιση από τον Ταρίκ Μπλακ κόντρα στον ΠΑΟ στο ΣΕΦ - Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει το στοίχημα δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Αμερικανό σέντερ. 

Ολυμπιακός: Κέρδισε το στοίχημα με Μπλακ

Υπήρχαν ορισμένες αμφιβολίες στην επιλογή του Ταρίκ Μπλακ το περασμένο καλοκαίρι. Ναι μεν υπήρξε κορυφαίος ψηλός σε επίπεδο EuroLeague, το είχε δείξει στη Μακάμπι, αλλά ο τραυματισμός του στον γόνατο τον πήγε πίσω.

Παρά το γεγονός αυτό όμως, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, λίγες μέρες μετά το «ναυάγιο» με τις διαπραγματεύσεις για τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Ναι μεν αποκτήθηκε για τον ρόλο του τρίτου σέντερ, αλλά όσοι γνώριζαν καταστάσεις, είχαν να λένε πως «αν παίξει σύμφωνα με το ταλέντο του, όχι μόνο θα προσφέρει, αλλά θα εξελιχθεί και στον δεύτερο ψηλό στην ομάδα».

Στο μεγάλο λιμάνι αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή του Ταρίκ Μπλακ. Κάνει γενικά μία εξαιρετική σεζόν και δεν είναι τυχαίο πως πλέον παίζει περισσότερο από τον Τζόελ Μπολομπόι. Κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Έξοχος στα πικ-εν-ρολ στην επίθεση, «βράχος» στην άμυνα, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση έχοντας 21 πόντους με 7/8 δίποντα και 7/7 βολές. Άψογα τελειώματα μέσα στη ρακέτα και άριστη επικοινωνία με τους συμπαίκτες του.