Ολυμπιακός: Ανεξάντλητο το «οπλοστάσιο» αυτής της ομάδας!

Το 13-0 ήρθε για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό με ονειρικό δίδυμο τους Ουόκαπ - Μπλακ!

Ολυμπιακός: Ανεξάντλητο το «οπλοστάσιο» αυτής της ομάδας!

Το …οπλοστάσιο αυτής της ομάδας είναι μοναδικό. Σε κάθε παιχνίδι μπορεί να αναδειχτεί ένας διαφορετικός πρωταγωνιστής και αυτή τη φορά ήταν η βραδιά του Ταρίκ Μπλακ. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού ήταν καταπληκτικός και κράτησε όρθια την ομάδα τόσο στη β’ περίοδο όσο και στο τέλος. Ο απολογισμός του ήταν 21 πόντοι με 7/8 δίποντα και 7/7 βολές. Και καταθέτοντας τη ψυχή του στο παρκέ.

Ο τίτλος του MVP βέβαια ανήκε στον Τόμας Ουόκαπ. Ο «πεζοναύτης» του Ολυμπιακού ήταν για άλλη μια φορά συγκλονιστικός, έχοντας 11 πόντους, 7 ριμπάουντ, 13 ασίστ (ρεκόρ καριέρας), 4 κλεψίματα και ένα καθοριστικό τρίποντο στο φινάλε. Τίναξε το index με 32 βαθμούς, επίσης προσωπικό του ρεκόρ!

Και δίπλα τους ο Σάσα Βεζένκοφ που στο …αθόρυβο πέτυχε 19 πόντους!

Κάπως έτσι λοιπόν, ήρθε η 13η συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό! Ομολογουμένως δεν ήρθε και τόσο εύκολα, αλλά ήρθε και αυτό μετράει. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ήττα της Ρεάλ, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν ξανά μόνοι πρώτοι. Τώρα αν αυτό …συμφέρει τον Ολυμπιακό είναι άλλο θέμα. Θα δούμε τι θα γίνει τις 2 τελευταίες αγωνιστικές. Στην 8η θέση είναι αυτή τη στιγμή η Μπασκόνια, αλλά κανείς δεν ξέρει την τελική κατάταξη. Κάθε τι μπορεί να συμβεί πραγματικά.

Εμείς προσωπικά, μόνο την Εφές δεν θέλουμε. Μπορεί να μην είναι στα καλύτερά της φέτος, αλλά είναι η Εφές και πιστεύουμε κανείς δεν θέλει να την βρει απέναντι.

Όπως και να χει πάντως, ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν. Με όποιον κι αν παίξει, θα μπει στο γήπεδο με την αυτοπεποίθηση του νικητή, στο δρόμο για το Κάουνας και τον τελικό στόχο!