Μποχωρίδης: «Να δείξουμε διαφορετική εικόνα»

Δηλώσεις έκανε ο Λευτέρης Μποχωρίδης στο πλαίσιο του αγώνα της Παρασκευής (31/3, 21:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό

Μποχωρίδης: «Να δείξουμε διαφορετική εικόνα»

Στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (31/3, 21:30).

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε στο ντέρμπι των δύο «αιωνίων», τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θέλουν από εδώ και στο εξής να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Αρχικά για το αρνητικό σερί του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν αυτό υπάρχει στο μυαλό των παικτών είπε: «Το έχω απαντήσει και στο παρελθόν αυτό και θα επαναλάβω ότι όταν μπαίνουμε στο παιχνίδι δεν το σκεφτόμαστε. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, δεν έχουμε το μυαλό μας στα προηγούμενα. Παίζουμε σε μια σκληρή έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε από την αρχή να δείξουμε ότι θα παίξουμε με ενέργεια και μέσω της άμυνάς μας να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά με την έλλειψη σταθερότητας της ομάδας του τόνισε: «Σίγουρα, δεν έχουμε σταθερότητα. Θέλουμε επιτέλους να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια συνεχόμενα. Τώρα, σχετικά με το πως μπορεί να λυθεί αυτό, δεν είμαστε για να λέμε λόγια. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο όπως πρέπει».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν μια νίκη στο ντέρμπι μπορεί να διαγράψει την εικόνα που έχει η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν, ανέφερε: «Δεν μπορούμε να τα διαγράψουμε. Έχουμε κάνει αρκετά άσχημα παιχνίδια τα οποία είναι εκεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά. Τον πιο σημαντικό στόχο τον έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε από εδώ και πέρα να δείξουμε διαφορετική εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, τόσο απέναντι στον Ολυμπιακό όσο και γενικότερα. Έχουμε κάνει κάποιες ήττες, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίες είναι ανεπίτρεπτες και θέλουμε αυτό να το αλλάξουμε».