Ολυμπιακός: Μόχθησε για να το πάρει

Ο Ολυμπιακός πήρε το πλεονέκτημα της έδρας και πλέον θα δει για το τελικό του πλασάρισμα

Ολυμπιακός: Μόχθησε για να το πάρει

Αυτό για το οποίο μόχθησε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, το πέτυχε ο Ολυμπιακός, πρώτος απ’ όλους, και θα μπει στα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας με πλεονέκτημα έδρας. Ο κύριος στόχος έτσι για τους «ερυθρόλευκους» επιτεύχθηκε και πλέον θα δουν για το τελικό τους πλασάρισμα. Ως πρώτος αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός παίζει με τη Μπασκόνια που είναι τώρα όγδοη, αλλά η κατάσταση είναι ευμετάβλητη. Ο Μπαρτζώκας πάντως είπε ότι δεν θα μπει η ομάδα στη διαδικασία επιλογής αντιπάλου. Και καλά το είπε, αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, αλλά άλλο σίγουρα να παίξεις με τη Μπασκόνια, άλλο με τη Ζαλγκίρις και την Παρτιζάν, κι άλλο με την Εφές. Προς το παρόν η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει και λογικά θα πάμε μέχρι τέλους, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο.

Για το ματς με τη Βιλερμπάν, δεν έχει νόημα να πούμε πολλά. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. Που έγινε ακόμη μεγαλύτερη με τις απουσίες των Γάλλων. Παρά την αστοχία του απ΄ τη γραμμή του τριπόντου, τα υπόλοιπα τα έκανε σωστά ο Ολυμπιακός και πήρε μια άνετη νίκη. Και βρήκε σκορ απ΄ όλους.

Πλέον, το μυαλό είναι στο ντέρμπι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος θέλει το …13-0 και οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να τους κάνουν το χατίρι. Οι προκλήσεις αρέσουν στους παίκτες του Μπαρτζώκα και όλοι μαζί στο λιμάνι πάνε για τη νέα νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό! Μπορεί να μιλάμε για μια αναμέτρηση μεταξύ του 1ου και του 16ου, όμως πάντα μια νίκη επί του ΠΑΟ είναι γλυκιά!

ΥΓ. Καλή επιτυχία και στα κορίτσια για τον δικό τους τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό.