Σερέλης: «Το καλύτερο επιθετικό μας παιχνίδι»

Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Σερέλης: «Το καλύτερο επιθετικό μας παιχνίδι»

Σε τροχιά νικών επέστρεψε ο Παναθηναϊκός, αφού επικράτησε εντός έδρας της Μπάγερν Μονάχου με 86-76 για την 31η αγωνιστική της EuroLeague.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Σερέλης σχολίασε την εικόνα του αγώνα, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» έκαναν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην επίθεση.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι must win για εμάς, ιδιαίτερα μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ζητήσαμε από τους παίκτες να παίξουν σκληρή άμυνα. Παίξαμε καλά στην δεύτερη και τη τρίτη περίοδο στην άμυνα. Όλοι οι παίκτες είχαν τον ίδιο στόχο και ήταν στην ίδια σελίδα. Αλλά θέλω να σταθώ στο ότι κάναμε το καλύτερο παιχνίδι επιθετικά τον τελευταίο μήνα και είναι ενδεικτικές οι 21 ασίστ και οι καλές συνεργασίες που είχαμε. Δεν ήταν κάτι όμως, ήταν ένα απλό παιχνίδι, δεν είμαστε χαρούμενοι γενικά και πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, γιατί έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε».

Για το αν η ομάδα έχει τη φιλοσοφία του πλέον είπε: «Νομίζω ότι επειδή κάναμε μία καλή εμφάνιση δεν πρέπει να μιλάμε πολύ. Στο διάστημα που είμαι εδώ δεν έχουμε σταθερότητα και έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Είναι κάτι που έχω πει και στους παίκτες ότι δεν μπορούμε και λόγω της έλλειψης των προπονήσεων να περάσουμε μία νέα φιλοσοφία, αλλά επειδή είναι μία κακή χρονιά για τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε παιχνίδια και να μην καταλαβαίνουμε τη σημασία τους, κάτι που έχει φανεί να συμβαίνει και στη δική μου θητεία».