Λούντζης: «Τώρα αρχίζουν τα σημαντικά παιχνίδια, αυτά που μετράνε»

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Μιχάλης Λούντζης μίλησε για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ την Τετάρτη (29/3).

Λούντζης: «Τώρα αρχίζουν τα σημαντικά παιχνίδια, αυτά που μετράνε»

Ο Μιχάλης Λούντζης πριν το ματς του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν, ξεκαθάρισε πως τώρα αρχίζουν τα σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα διεθνή γκαρντ

Για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν: «Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο μια ενδεχόμενη νίκη θα μας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας. Το θέλουμε πάρα πολύ. Για αυτό δουλεύουμε όλη τη χρονιά. Οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες, γιατί παίζουμε τη Βιλερμπάν. Θυμόμαστε τι έγινε στον πρώτο γύρο, που ήμασταν μπροστά με μεγάλη διαφορά και στο τέλος χάσαμε. Η Βιλερμπάν είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει πολύ σκληρά, έχει κάνει κάποιες μεγάλες νίκες. Θα έρθουν εδώ για τη νίκη. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά και να μην τους αφήσουμε να παίξουν το παιχνίδι τους».

Για τον αν υπάρχει χαλάρωση στον Ολυμπιακό: «Όχι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το πλεονέκτημα έδρας δεν είναι ακόμα σίγουρο, οπότε συνεχίζουμε και παλεύουμε για να το εξασφαλίσουμε και να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη. Μετά να συνεχίσουμε με τους αγώνες των play off. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Τώρα κι αν έχουμε κίνητρο. Πραγματικά τώρα αρχίζουν τα σημαντικά παιχνίδια, αυτά που μετράνε. Κρατάμε κεφάλι κάτω, μένουμε συγκεντρωμένοι και παίζουμε το παιχνίδι μας».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του κόντρα στους Γάλλους: «Ξεκινάμε από την άμυνα και θέτοντας το δικό μας ρυθμό στον αγώνα. Στην άμυνα να τους πιέσουμε πάρα πολύ και να μην τους αφήσουμε να παίξουν με άνεση είναι πάρα πολύ σημαντικό και νομίζω πως όπως έχει αποδειχτεί σε όλα τα παιχνίδια που το κάνουμε αυτό, αν όχι όλες τις φορές, τις περισσότερες, καταφέρνουμε και κερδίζουμε».