Ολυμπιακός: Να τον κάνει πιο δυνατό αυτή η βραδιά στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός καλείται να βγει πιο δυνατός από την ήττα στο Βελιγράδι 

Ολυμπιακός: Να τον κάνει πιο δυνατό αυτή η βραδιά στο Βελιγράδι

Άσχημο βράδυ από κάθε άποψη αυτό στο Βελιγράδι. Στη …φλεγόμενη Stark Arena, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς και μοιραία γνώρισαν την ήττα. Τα πράγματα είναι απλά. Η Παρτιζάν το ήθελε πιο πολύ και πήρε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε νεύρο και έμοιαζε σαν υπνωτισμένος. Σίγουρα σημαντική και η απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν έτσι συγκάτοικο στην κορυφή ξανά τη Ρεάλ και παράλληλα έχασαν την ευκαιρία να τελειώνουν με το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Η …διαβολοβδομάδα που έρχεται, με δυο παιχνίδια στο ΣΕΦ, κόντρα στη Βιλερμπάν και τον Παναθηναϊκό, δίνει την ευκαιρία στους Πειραιώτες να ξεμπερδεύουν. Η πρώτη θέση ακόμη κι αν χαθεί, δεν φέρνει την καταστροφή. Το έχουμε ξαναγράψει. Τι πρώτος, τι δεύτερος, τι τρίτος. Στο ίδιο επίπεδο σε κάθε περίπτωση θα είναι ο αντίπαλος. Δεν αποκλείεται και να τα ξαναπούν Ολυμπιακός και Παρτιζάν. Σε συνθήκες τελείως διαφορετικές τότε.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται γρήγορα να βγάλουν απ΄ το μυαλό τους το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και να συγκεντρωθούν στη συνέχεια. Όλες οι ομάδες έχουν τις άσχημες βραδιές τους και καμιά δεν έχει συμβόλαιο με τη νίκη.

Ίσως να πείραξε το γεγονός ότι δεν το πάλεψε η ομάδα, κάτι που δεν μας το έχει συνηθίσει αυτή η ομάδα. Και ότι απέναντι ήταν η Παρτιζάν, με τους οπαδούς της να εχθρεύονται τον Ολυμπιακό. Τώρα δεν αλλάζει κάτι, ό,τι έγινε έγινε. Και ευκαιρία για ρεβάνς μπορεί να υπάρξει στη συνέχεια.

Η άσχημη αυτή βραδιά στο Βελιγράδι ας κάνει ακόμη πιο δυνατούς τους «ερυθρόλευκους».

ΥΓ. Το συγκεκριμένο γήπεδο μάλλον δεν πάει στον Ολυμπιακό...