GM Βίρτους Μπολόνια: «Στόχος μας να αποκτήσουμε μόνιμο συμβόλαιο στην EuroLeague»

Ο General Manager της Βίρτους ΜπολόνιαΛούκα Μπαράλντι, αναφέρθηκε στις προσπάθειες του ιταλικού συλλόγου να αποκτήσει μία μόνιμη θέση με εγγυημένο συμβόλαιο στην EuroLeague.

GM Βίρτους Μπολόνια: «Στόχος μας να αποκτήσουμε μόνιμο συμβόλαιο στην EuroLeague»

Οι ιθύνοντες της Βίρτους Μπολόνια δεν αρκούνται στην επιστροφή του ιταλικού συλλόγου έπειτα από αρκετά χρόνια στην EuroLeague, με τον General Manager της ομάδας, Λούκα Μπαράλντι, να δηλώνει πως γίνονται προσπάθειες για να αποκτηθεί μόνιμο συμβόλαιο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Την τρέχουσα σεζόν η Βίρτους συμμετέχει στην EuroLeague ως κάτοχος του EuroCup yης σεζόν 2021/22, με τις Παρτιζάν και Βαλένθια να είναι οι κάτοχοι των Wild Cards.

O GM του ιστορικού ιταλικού συλλόγου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Il Carlino» τόνισε πως δεν αρκεί στην Μπολόνια να κερδίσει μια wild card, αλλά στόχος της ομάδας είναι να κερδίσει μια μόνιμη θέση με εγγυημένο συμβόλαιο στην EuroLeague.

«Το να αποκτήσουμε μία άδεια EuroLeague επιπέδου Α (σ.σ δηλαδή μόνιμο εγγυημένο συμβόλαιο) είναι ένας από τους στόχους μας" παραδέχθηκε ο Μπαράλντι, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Την ίδια στιγμή όμως ξέρουμε ότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό από την πλευρά μας και τις επόμενες εβδομάδες θα προσπαθήσουμε τις επαφές που είχαμε να τις μετατρέψουμε σε διάλογο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για το καινούργιο γήπεδο που θέλει να χτίσει ο σύλλογος: «Το νέο γήπεδο θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την συζήτηση και προχωράμε το ζήτημα, ελπίζοντας να έχουμε νέα σύντομα».