Ολυμπιακός: Ευλογία να το σηκώσει σ' αυτό το γήπεδο!

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής και από το Κάουνας, εκεί όπου φιλοδοξεί τον Μάιο να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο!

Ολυμπιακός: Ευλογία να το σηκώσει σ' αυτό το γήπεδο!

Ο Σάσα Βεζένκοφ ανήκει πλέον σε άλλη …στρατόσφαιρα. Πραγματικά διαστημικός, κέρδισε σχεδόν μόνος του (sic) τη Ζαλγκίρις. Την ώρα που φαινόταν να χάνεται το παιχνίδι και τη ψυχολογία να έχει πάει με το μέρος των Λιθουανών, ο Σάσα ατάραχος πέτυχε ένα τρελό σουτ και σιώπησε τη Zalgirio Arena! Και μάλιστα ένα τέτοιο σουτ, περίπου απ΄ την ίδια θέση, είχε βάλει και λίγο πιο πριν! Ήταν μια βραδιά-ραψωδία για τον Βεζένκοφ, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 25 πόντους και 9/9 δίποντα! Είναι ο αδιαφιλονίκητος MVP της φετινής Ευρωλίγκας και κακά τα ψέματα η θέση του είναι ξεκάθαρα στο ΝΒΑ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, πέρασε και απ΄ το Κάουνας και συνεχίζει την κούρσα του προς το ίδιο γήπεδο, όπου θα φιλοξενηθεί φέτος το φάιναλ φορ. Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Μια κακή βραδιά, σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι, μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Άρα, θέλει το 100% μέχρι τέλους. Κι αυτό δεν είναι εύκολο σε μια χρονιά –μαραθώνιο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στον μεγάλο στόχο.

Οι «ερυθρόλευκοι» τώρα, αφήνουν για λίγο στην άκρη την Ευρωλίγκα, και στρέφουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σίγουρα, σε άλλο λέβελ πλέον ο Ολυμπιακός, όμως δεν παύει να πρόκειται για ένα ντέρμπι αιωνίων. Και οι παίκτες του Μπαρτζώκα θα κληθούν να δώσουν το μάξιμουμ, ώστε να διευρύνουν το τρομερό σερί που τρέχουν με τους «πράσινους» και να δείξουν ότι δεν έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα!

ΥΓ. Είναι το καλύτερο γήπεδο μπάσκετ στην Ευρώπη και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της Ζαλγκίρις φανταστική. Πόσο όμορφο θα είναι να το σηκώσει σ΄ αυτό το γήπεδο ο Ολυμπιακός!