Παναθηναϊκός: Εκτός ο Μπέικον με απόφαση Σερέλη!

Ο Χρήστος Σερέλης αποφάσισε να αφήσει εκτός δωδεκάδας στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα τον Ντουέιν Μπέικον για εξωαγωνιστικούς λόγους

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Μπέικον με απόφαση Σερέλη!

Ο Χρήστος Σερέλης αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα τον Ντουέιν Μπέικον, καθώς θέλει να του στείλει ηχηρό μήνυμα για την συμπεριφορά του μέσα και έξω από το γήπεδο τον τελευταίο καιρό.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν ήταν «ζεστός» στην προπόνηση τον τελευταίο καιρό, θεωρώντας πως ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας πλέον δεν τον βολεύει, ενώ στο Μονακό ήταν σχεδόν… άφαντος.

Την ίδια στιγμή δεν ακολουθούσε πιστά το πρόγραμμα της ομάδας στην καθημερινότητά της με συνέπεια να παρουσιάζει προβληματική εικόνα.

Έτσι ο Σερέλης αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα προκειμένου να του στείλει το μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να πορευθεί.

Εκτός θα είναι και οι Γκουντάιτις και Αγραβάνης, που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού, ενώ κανονικά στην 12άδα θα είναι ο Ουόλτερς, που επιστρέφει στη διάθεση του Σερέλη.