Ολυμπιακός: Κοιλιά; Ποια κοιλιά;

Ο Ολυμπιακός συνήλθε γρήγορα και έδειξε πως δεν αστειεύεται φέτος

Ολυμπιακός: Κοιλιά; Ποια κοιλιά;

Μια άσχημη παρένθεση και μόνο, αποδείχτηκαν οι εμφανίσεις σε Μιλάνο και Ρόδο, που η αλήθεια είναι είχαν φέρει λίγο προβληματισμό στις τάξεις των φίλων του Θρύλου. Αρκετοί έκαναν λόγο για κοιλιά, όμως ο Ολυμπιακός φρόντισε γρήγορα να δώσει την απάντησή του.

Επιστρέφοντας στο «κάστρο» του, το ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός έκανε το «2 στα 2» στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, κερδίζοντας Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, και στρογγυλοκάθισε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας!

Για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Η ομάδα του Μπαρτζώκα ήταν μια κλάση ανώτερη και έφτασε εύκολα στη νίκη, προσφέροντας σκορ και θέαμα. Αν για κάτι θα θυμόμαστε το παιχνίδι (μέχρι το …επόμενο) είναι για τα 19 τρίποντα που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι», νέα κορυφαία τους επίδοση στη διοργάνωση! Είχαμε τη δεύτερη φετινή κατοστάρα στην Ευρωλίγκα και σκόραραν όλοι οι παίκτες πλην του Λούντζη.

Πλέον, ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για να πάρει και μαθηματικά το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, που είναι και το σημαντικότερο. Θα έρθει λογικά τις επόμενες αγωνιστικές, με τους Πειραιώτες στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου να έχουν να αντιμετωπίσουν Ζαλγκίρις (έξω), Παρτιζάν (έξω), Βιλερμπάν (μέσα), Παναθηναϊκό (μέσα), Ερυθρό Αστέρα (έξω) και Μπασκόνια (μέσα).

Μόνο αν κάνουν …χαρακίρι, θα πέσουν απ΄ την πρώτη τετράδα οι «ερυθρόλευκοι». Και δεν πρόκειται γιατί το σύνολο του Μπαρτζώκα χαρακτηρίζεται από απίστευτη συνέπεια και προσήλωση στο στόχο.