Ντιαλό: «Ο Λι και ο Μπέικον είναι τα "παιδιά" μας»

Ο Άλφα Ντιαλό σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες του, Πάρις Λι και Ντουέιν Μπέικον, αλλά και στους στόχους της ομάδας.

Ντιαλό: «Ο Λι και ο Μπέικον είναι τα "παιδιά" μας»

Η Μονακό υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (08/03) στο Μόντε Κάρλο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague και ο Άλφα Ντιαλό σε δηλώσεις του σχολίασε την επερχόμενη αναμέτρηση αλλά και τη συνάντηση με δύο πρώην συμπαίκτες, τους Πάρις Λι και Ντουέιν Μπέικον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Πάρις και ο Ντουέιν έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ο Πάρις και ο Ντουέιν είναι τα "παιδιά" μας. Παίξαμε μαζί, μας συνδέουν πολλές αναμνήσεις. Έχουν πολύ ταλέντο… Ο Πάρις; Εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, υπέροχος πασαδόρος και "ενοχλητικός" στην άμυνα, τα χέρια του είναι παντού… Ο Ντουέιν μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, είναι εξαιρετικός σκόρερ. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που παίζουμε αυτό το παιχνίδι. Ένα μεγάλο σερί μας περιμένει τον Μάρτιο, θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει από την αρχή της χρονιάς, είναι να πάμε στο Final Four. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε εβδομάδα με την εβδομάδα. Διανοητικά, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι».