Μπιέλιτσα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα»

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα σε δηλώσεις του μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έπειτα από αρκετούς μήνες απραξίας.

Μπιέλιτσα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα»

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Φενέρμπαχτσε, έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από το κοινό.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην δράση, ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην EuroLeague.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα. Όλοι πλέον είμαστε υγιείς και έχουμε μια νέα προσθήκη (σ.σ. Τάιλερ Ντόρσεϊ). Πάντως θα χρειαστούμε χρόνο για να βρούμε όλοι ρυθμό και τους ρόλους μας.

Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα και για να είμαστε στην πρώτη τετράδα, όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Άλλωστε η Ευρωλίγκα είναι πολύ ανταγωνιστική φέτος και μετά από το ματς στο Ισραήλ υποδεχόμαστε την Μπαρτσελόνα. Πάμε όμως βήμα-βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπιέλιτσα.