Μουμπρού: «Είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξουμε την ιστορία»

Δηλώσεις για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έκανε ο προπονητής της Βαλένθια, Άλεξ Μουμπρού.

Μουμπρού: «Είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξουμε την ιστορία»

Οι δηλώσεις του προπονητής της Βαλένθια, Άλεξ Μουμπρού ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της EuroLeague την Παρασκευή (24/2, 21.30).

Για τους ψηλούς του Ολυμπιακού: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, παίζουμε με αυτόν που είναι πλέον ο πρωτοπόρος της διοργάνωσης. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίο inside game, όχι μόνο λόγω της σωματικής διάπλασης των σέντερ αλλά και λόγω του σκοραρίσματος από το «4» με τον Σάσα Βεζένκοφ και από τον Άλεκ Πίτερς. Έχουν στιβαρό παιχνίδι, πασάρουν πολύ καλά την μπάλα. Πρέπει να σταματήσουμε την επίθεσή τους, να πάρουμε ώθηση από την άμυνα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την επίθεσή μας να λειτουργεί τέλεια».

Για το σερί των «ερυθρολεύκων»: «Ο Ολυμπιακός πάει πολύ καλά, έχει κερδίσει εκτός έδρας τη Ρεάλ, την Μπασκόνια... και δεν έχει ηττηθεί ποτέ εδώ. Είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξουμε την ιστορία. Ο Ολυμπιακός είναι σε μια πολύ καλή στιγμή, έχει κατακτήσει το Κύπελλο για τη χώρα του με τρεις νίκες και διαφορές 20 πόντων».

Για την ομάδα του: «Σχεδιάζουμε όλα τα παιχνίδια σαν να είναι τα τελευταία γιατί είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε ανταγωνιστικοί».