Γουόλτερς: «Είμαστε όλοι υπεύθυνοι, πρέπει να απαντήσουμε»

Ο Νέιτ Γουόλτερς αναφέρθηκε στην ανάγκη να δώσει απαντήσεις η ομάδα του Παναθηναϊκού ενόψει Αρμάνι, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν αφήσει πίσω τους την αποτυχία του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γουόλτερς: «Είμαστε όλοι υπεύθυνοι, πρέπει να απαντήσουμε»

Στην προσπάθεια ανασύνταξης του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ο Νέιτ Γουόλτερς, μια μέρα πριν από την εκτός έδρας μάχη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο για την 25η αγωνιστική της Euroleague, ενώ σχολίασε και την παρουσία των «πρασίνων» στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Ευελπιστώ να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια, να αγωνιστούμε καλύτερα, έχουμε μια δύσκολη χρονιά, είμαστε όλοι υπεύθυνοι, και πρέπει όλοι να απαντήσουμε τώρα. Θα δούμε τι θα γίνει, έχουμε καιρό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίζουμε δυνατά».

Όσον αφορά το αν οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει από την ήττα του Κυπέλλου, τόνισε: «Ναι! Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Το Μιλάνο είναι μια καλή ομάδα και παίζουν καλά αυτή την περίοδο, έχασαν τα τελευταία τους παιχνίδια και θα έχουν μεγάλο κίνητρο τώρα που αγωνίζονται εντός έδρας. Έχουν αντιμετωπίσει πολλά παρόμοια προβλήματα με εμάς φέτος και σίγουρα θα θέλουν και εκείνοι να αντιστρέψουν την κατάσταση και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε».

Για τον αγώνα που ακολουθεί σχολίασε: «Έχουμε απουσίες, κάτι που αντιμετωπίζουν όλοι μέσα στη χρονιά και το Μιλάνο είχε και έχει απουσίες, αρκετοί αθλητές είναι έξω. Όσοι αγωνιζόμαστε πρέπει να παίξουμε ενωμένοι, να αγωνιστούμε δυνατά, και να αντιστρέψουμε την κατάσταση ώστε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».