Μπαρτσελόνα: Ο Ναβάρο δεν σταμάτησε το μπάσκετ μόνος του

Ο Νάτσο Ροντρίγκεθ εξήγησε τους λόγους που η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να "τελειώσει" ουσιαστικά την αγωνιστική καριέρα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

 Μπαρτσελόνα: Ο Ναβάρο δεν σταμάτησε το μπάσκετ μόνος του

Ο Γενικός Διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Νάτσο Ροντρίγκεθ, σε δηλώσεις του στη Mundo Deportivo, εξήγησε τους λόγους που οι Καταλανοί αποφάσισαν να "τελειώσουν" την καριέρα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: "Πέρσι υπογράψαμε συμβόλαιο για δέκα σεζόν. Στο τέλος της σεζόν και αφού είδαμε ποιος θα είναι ο προπονητής, συναντηθήκαμε με τους υπεύθυνους, αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε και ενημερώσαμε τον παίκτη. Υπέγραψε για έναν χρόνο ως παίκτης και εννέα ως μέλος του οργανισμού μας.

O Ναβάρο εδώ και δύο εβδομάδες δουλεύει στο νέο του πόστο, του τεχνικού Διευθυντή. Είμαι πεπεισμένος πως θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του", αλλά και πως "επιμένω. Υπέγραψε συμβόλαιο για δέκα χρόνια και κατά την διάρκεια της σεζόν μιλήσαμε με τον παίκτη. Στο τέλος η ομάδα πήρε την απόφαση. Όλοι γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει καλή στιγμή για να αποσυρθεί ένας παίκτης. Πιστεύουμε πως μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο από αυτό το πόστο κι εκτός του γηπέδου".