Παπανικολάου: «Αφιερωμένη στη Θύρα 7 η νίκη, η σκέψη μας σε Τουρκία και Συρία»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα Βερολίνου και αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7.

Παπανικολάου: «Αφιερωμένη στη Θύρα 7 η νίκη, η σκέψη μας σε Τουρκία και Συρία»

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το Βερολίνο διαλύοντας την Άλμπα και ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην τραγωδία που βιώνει η Τουρκία και η Συρία και παράλληλα αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στη Nova:

«Είναι μια μέρα μνήμης για τον σύλλογο και από εκεί ξεκινούν όλα. Η νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Θύρας 7, η σκέψη μας είναι και στην Τουρκία και Συρία με τους σεισμούς και όσα έγιναν εκεί. Αυτά είναι τα σημαντικά και όχι τα παιχνίδια».

Για τον αγώνα: «Η συγκέντρωση ήταν το κλειδί. Η Άλμπα μπορεί να είναι τελευταία, αλλά είναι καλή ομάδα με υψηλό τέμπο. Στο 2ο δεκάλεπτο μας μείωσαν όταν χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας και έπρεπε να προσέξουμε».

Για τις απουσίες των Σλούκα και Πίτερς: «Αναποδιές συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες. Και οι δύο είναι πολύ βασικοί παίκτες. Όταν λείπουν χρειάζεται μεγαλύτερη ενέργεια και θέληση από όλους για να πάρει τις νίκες η ομάδα.

Πρέπει να κρατάμε σαν παίκτες υψηλά στάνταρ γιατί στο τέλος κρίνεται η χρονιά. Αν πιστέψουμε ότι έχουμε κερδίσει κάτι τότε μπορεί να καταστραφεί η χρονιά».