Μπαρτζώκας: «Τυχεροί που έχουμε αυτό το γκρουπ παικτών»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου. 

Μπαρτζώκας: «Τυχεροί που έχουμε αυτό το γκρουπ παικτών»

Την Τετάρτη (8/2, 21:00) ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι των Πειραιωτών, αλλά και στην μέχρι τώρα πορεία των «ερυθρόλευκων» στη σεζόν.

Αρχικά είπε: «Δε λέει κάτι η βαθμολογία. Είναι αφελές να κοιτάς τη βαθμολογία και να επαναπαύεσαι. Πάμε με την ίδια νοοτροπία που μας έχει φέρει την πρώτη θέση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Συνεχίζουμε να έχουμε τις απουσίες των Σλούκα και Πίτερς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για την πίστη στο πλάνο τόνισε: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτό το γκρουπ παικτών. Παίζουν για την ομάδα και το κλαμπ τους συγκέντρωσε εδώ και τους βοήθησε να έχουν αυτή τη φιλοσοφία. Ανεξάρτητα από το αν έχουμε απουσίες ή μικρότερο μπάτζετ. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε μια μάχη. Είναι νωρίς όμως για συμπεράσματα και εμείς πρέπει να μείνουμε σοβαροί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη μέχρι τώρα πορεία σχολίασε: «Δεν είμαστε… τρένο. Έχουμε κάνει ήττες, όπως όλες οι ομάδες. Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Οι ανθρώπινες σχέσεις και ο ανθρώπινος παράγοντας μας δοκιμάζουν. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το κλίμα και αυτή τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία, του να είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν».

Για την Άλμπα δήλωσε: «Είναι μια ομάδα υψηλού ρυθμού. Παίζει το ίδιο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον τρόπο παιχνιδιού της, αλλά να επιβάλλουμε τον δικό μας».