Ολυμπιακός: Του κόβεις ένα κεφάλι, βγαίνουν άλλα δύο!

Ο Ολυμπιακός με άμυνα-τανάλια και εκπληκτικό τον Λούντζη, έριξε στο καναβάτσο και την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές

Ολυμπιακός: Του κόβεις ένα κεφάλι, βγαίνουν άλλα δύο!

Παίζοντας κατά στιγμές διαστημικό μπάσκετ, ο Ολυμπιακός κέρδισε και την Εφές μετά τη Φενέρμπαχτσε! Ολοκληρώθηκε έτσι με τον ιδανικότερο τρόπο η εβδομάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν στην κορυφή της Ευρωλίγκας, παρέα με τη Ρεάλ.

Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές 76-70: Θρύλος και ασταμάτητος! (highlights)

Με την Εφές πάντα τα έβρισκε σκούρα ο Ολυμπιακός, αλλά πλέον τα κόζια έχουν αλλάξει. Μπορεί η ομάδα του Αταμάν να έμεινε μέσα στο παιχνίδι μέχρι τέλους, όμως ποτέ δεν φάνηκε ικανή να πάρει το «διπλό». Θα έπρεπε να κάνει …χαρακίρι ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν επέτρεψαν στην Εφές να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Από την άμυνα ξεκίνησαν και πάλι όλα, με τους παίκτες του Μπαρτζώκα να περνούν …χειροπέδες στους Τούρκους.

Αληθινή τανάλια ο Ολυμπιακός, με τον Λούντζη να κάνει το παιχνίδι της ζωής του! Τόσο στην άμυνα όπου εξολόθρευσε τον Λάρκιν όσο και στην επίθεση με 13 πόντους και 3/3 τρίποντα! Δίπλα του με το ίδιο πάθος ο Λαρεντζάκης και μπροστάρης φυσικά ο Βεζένκοφ.

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι πραγματική Λερναία Ύδρα. Του κόβεις ένα κεφάλι, βγαίνουν άλλα δύο! Ο Σλούκας είναι έξω το τελευταίο διάστημα, αλλά με το μπάσκετ που παίζει αυτή η ομάδα, έχει ξεχαστεί η απουσία του. Εκτός και ο Πίτερς. Όμως ο Ολυμπιακός δείχνει να διαθέτει ένα γεμάτο «οπλοστάσιο», κόντρα σε όσα λέγονταν νωρίτερα στη σεζόν για μικρό ροτέισον και περιορισμένες επιλογές.

Συμβολή σ΄ αυτό έχει ασφαλώς ο Μπαρτζώκας που αναθεώρησε κάποια πράγματα και πλέον παίρνει το καλύτερο από κάθε παίκτη. Όποιος μπαίνει στο παρκέ, είναι έτοιμος να δώσει και τη ψυχή του και πως γίνεται να μην λατρεύει αυτή την ομάδα ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Ναι, αν και δεν μας αρέσουν τα παχιά λόγια, ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη! Καμιά ομάδα ως τώρα δεν δείχνει καλύτερη από τους «ερυθρόλευκους» και όλοι μας έχουμε κάθε λόγο να ονειρευόμαστε το Ευρωπαϊκό!

Και το φοβερό σύνολο του Μπαρτζώκα θα πετύχει τον στόχο του, αρκεί να συνεχίσει με την ίδια προσήλωση. Σεμνά και ταπεινά, προς την κορυφή της Ευρώπης!