Ράντονιτς: «Πρέπει να παίξουμε άμυνα κόντρα στη Μπασκόνια»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην αμυντική προσέγγιση του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μπασκόνια.

Ράντονιτς: «Πρέπει να παίξουμε άμυνα κόντρα στη Μπασκόνια»

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague o Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπασκόνια (3/3, 21:30). Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στα στοιχεία που θα δώσουν τη νίκη στην ομάδα του.

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι διαβολοβδομαδα οπότε είχαμε μόλις μία μέρα για να προετοιμαστούμε. Πρέπει να παίξουμε πολύ, πολύ, πολύ καλύτερα από ότι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν καλό, κάναμε πολλά λάθη και με την Μπασκόνια θα πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση από την αρχή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός τόνισε: «Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα με ταλέντο στην επίθεση. Ο στόχος για εμάς είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να αποδώσουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ζαλγκίρις. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας και φυσικά να ελέγξουμε τον ρυθμό».