Ουόλτερς: «Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τα παιχνίδια»

Οι δηλώσεις του Νέιτ Ουόλτερς ενόψει της αναμέτρησης με την Μπασκόνια.

Ουόλτερς: «Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τα παιχνίδια»

Στον τρόπο που ξεκινάει ο Παναθηναϊκός τα παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα στάθηκε ο Νέιτ Ουόλτερς σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Μπασκόνια.

Παράλληλα, ο άσος των «πράσινων» ξεκαθάρισε πως πρέπει να βάλει η ομάδα του «φρένο» στους αιφνιδιασμούς των Βάσκων.

Για τα ξεκινήματα του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια: «Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τα παιχνίδια, ειδικά στην Euroleague και κοντά στις καλές ομάδες. Δεν μπορείς να παίζεις έτσι στην Euroleague, με ξεκινάς έτσι και στη συνέχεια να τρέχεις για να επιστρέψεις στο παιχνίδι. Δεν γίνεται. Οπότε πρέπει αύριο να είμαστε καλύτεροι ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Για την Μπασκόνια: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα εκθετικά η Μπασκόνια και εκεί πρέπει να δώσουμε προσοχή, όπως επίσης και στους αιφνιδιασμούς. Θα πρέπει να τους σταματήσουμε επιθετικά. Παίζουν καλά ως τώρα, είναι καλή ομάδα και θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι».

Για τον τρόπο παιχνιδιού των Ισπανών: «Έχουν πολλούς τρελούς σουτέρ όπως ο Χάουαρντ και ο Τόμπσον. Ο Καστέλο επίσης παρότι είναι ψηλός μπορεί να σουτάρει κι αυτός. Τους αρέσει να τρέχουν στον αιφνιδιασμό. Είναι μια ομάδα που είναι δύσκολο να την σταματήσεις και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ό,τι στο παιχνίδι με τη Ρεάλ».