Λούντζης: «Είμαι έτοιμος για Μίτσιτς, Λάρκιν» (vid)

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Μιχάλης Λούντζης μίλησε για την αναμέτρηση με την Εφές στο ΣΕΦ (3/2, 21.00).

Λούντζης: «Είμαι έτοιμος για Μίτσιτς, Λάρκιν» (vid)

Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στη νίκη επί της Φενέρ, στο ματς που ακολουθεί με την Εφές και τους Μίτσιτς, Λάρκιν.

Αναλυτικά όσα είπε Μιχάλης Λούντζης:

Για το ότι ήταν ο άνθρωπος κέρδισε την αποβολή του Ουίλμπεκιν: «Δεν φταίω εγώ. Έκανα ένα φάουλ, ίσως αρπάξαμε λίγο χέρι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη μεγάλη νίκη, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να την ξεχάσουμε, γιατί αύριο έχουμε έναν εξίσου μεγάλο αγώνα, στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και πάμε για τη νίκη».

Για το γεγονός πως καλύπτει το μεγάλο κενό του Κώστα Σλούκα: «Νομίζω ότι ήταν ομαδική προσπάθεια. Όλα τα παιδιά βγήκαν μπροστά, ίσως κάποιοι πήραν παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Μένουμε στη νίκη και το αυριανό παιχνίδι».

Για την πρόκληση να μαρκάρει είτε τον Μίτσιτς, είτε τον Λάρκιν: «Έτοιμος είμαι, όσο μπορεί να είναι κάποιος έτοιμος. Μιλάμε για δύο από τα καλύτερα γκαρντ της διοργάνωσης. Πολύ δύσκολη δουλειά. Δεν είναι δουλειά ενός. Χρειάζεται ομαδική δουλειά για να τους σταματήσεις».

Σε τι διαφέρουν μεταξύ τους Μίτσιτς και Λάρκιν: «Δε νομίζω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά. Μιλάμε για δύο παιδιά που έχουν τεράστιο επιθετικό ταλέντο, τρομερές επιθετικές αρετές. Μπορούν να σουτάρουν, να πάνε κοντά στο καλάθι, να βάλουν σωστά το σώμα τους και να κερδίσουν φάουλ. Πρέπει να υπάρχει πίεση πάνω στη μπάλα. Να είμαστε κλειστοί στην άμυνα για να τους οδηγήσουμε σε κάποια πάσα. Αυτά βέβαια είναι στα λόγια».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Μας δίνει τρομερή ενέργεια. Είναι τρομερή ατμόσφαιρα. Όλοι θέλουν να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο. Προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο».