Τι... Κάνααν πάλι αυτά τα παιδιά!

Με τη μεγάλη νίκη στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι έχει λύσεις για κάθε πρόβλημα και πάντα μπορεί να σε εκπλήσσει με κάτι νέο. 

Τι... Κάνααν πάλι αυτά τα παιδιά!

Ο Ολυμπιακός πήρε νίκη με έμφαση στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρ και εδώ πλέον δεν υπάρχει λόγος για άλλη θριαμβολογία για τη συγκεκριμένη ομάδα, απλά για υπόκλιση θαυμασμού στον τρόπο που βρίσκει λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Το αντιμετωπίζει και το ξεπερνά σα να μην υπάρχει κανένα... πρόβλημα!

Πάντα ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει ότι θα υλοποιηθεί κάθε ιδέα του. Από όλους. Όχι μόνο από εκείνους που κάθε φορά το περιμένεις, όπως ο Βεζένκοφ ή ο Παπανικολάου και ο Ουόκαπ. Θα το βρει ακόμη κι αν λείπει ο Βεζένκοφ όπως είχε συμβεί, ακόμη κι αν λείπουν ο Σλούκας με τον Πίτερς όπως τώρα, ακόμη κι αν δεν λείπει κανείς!

Ο Κάνααν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του Ολυμπιακού όχι μόνο στην επίθεση, αλλά κυρίως στην άμυνα. Η νίκη ήρθε με τα μεγάλα όπλα της Φενέρ να απενεργοποιούνται από τους «ερυθρόλευκους» που έκαναν ένα από τα συνηθισμένα τρομερά ξεκινήματά τους σε αγώνα, αλλά το συνέχισαν.

Κι όταν φυσιολογικά κουράστηκαν στην τέταρτη περίοδο με την Φενέρ να πλησιάζει στους 13 πόντους, πάλι το συνέχισαν! Με σερί 10-0 και καληνύχτα! Ο Ολυμπιακός είναι μία ΟΜΑΔΑ με την πλήρη έννοια και έχει φτιαχτεί για να εντυπωσιάζει, να εκπλήσσει και να προχωρά.

Στο επόμενο παιχνίδι κάτι άλλο θα δούμε, ακόμη πιο απίθανο από μία ευρεία νίκη χωρίς να σκοράρουν οι ψηλοί!