Ράντονιτς: «Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς παραχώρησε δηλώσεις πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ράντονιτς: «Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση»

Για την Ισπανία αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (31/1) η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης (1/2, 21:45).

O Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε σχετικά με το συγκεκριμένο ματς: «Θα είναι σίγουρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μια εξαιρετική ομάδα, μία από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα. Διαθέτει πολλούς ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο. Σε αυτό το ματς χρειάζεται να βγάλουμε στο παρκέ την ίδια ενέργεια που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ζαλγκίρις και να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι σε μια απίστευτα ταλαντούχα ομάδα επιθετικά. Πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε με ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά. Η κατάστασή μας δεν είναι καλή διότι ακόμη αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Όπως είπα και πριν δύο ημέρες ο Ποντίτκα είναι ακόμα εκτός προπονήσεων ενώ ο Μαντζούκας και ο Μποχωρίδης ίσως αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Με τους διαθέσιμους παίκτες πάμε στη Μαδρίτη για να τα δώσουμε όλα».

Σχετικά με στοιχειά που θα ήθελε να ξαναδεί από το τελευταίο ματς με την Ζαλγκίρις, o Μαυροβούνιος τεχνικός απάντησε πως: «Νομίζω πως θα πρέπει να κρατήσουμε την προσέγγιση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτήν την ενέργεια και τη μαχητικότητα που δείξαμε στο γήπεδο. Παίξαμε την καλύτερή μας άμυνα για φέτος και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».