Σκαριόλο ενόψει Ερυθρού Αστέρα: «Εχουμε ξεκάθαρη αναάμνηση από το παχνίδι στο Βελιγράδι»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αφού εξήρε τον Ερυθρό Αστέρα, μίλησε για τις δυσκολίες που θα συναντήσει η Βίρτους Μπολόνια στην αυριανή μεταξύ τους αναμέτρηση (31/1, 22:00).

Σκαριόλο ενόψει Ερυθρού Αστέρα: «Εχουμε ξεκάθαρη αναάμνηση από το παχνίδι στο Βελιγράδι»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν έχει ξεχάσει την ήττα με 83-74 που γνώρισε η Βίρτους Μπολόνια στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και έκρουξε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του ενόψει της αυριανής μεταξύ τους αναμέτρησης (31/1, 22:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ιταλικής ομάδας:

«Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι με την καθαρή έννοια της λέξης. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια εξαιρετικά σωματική, δυνατή, αθλητική, βαθιά ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες και δύο σούπερ σταρ όπως ο Βιλντόζα και ο Νέντοβιτς. Αλλά μου αρέσουν και οι υπόλοιποι παίκτες, ειδικά οι Σέρβοι, που είναι πραγματικά αφοσιωμένοι και κάνουν εξαιρετική δουλειά για την ομάδα.

Μεγάλος σεβασμός και για τον κόουτς Ιβάνοβιτς, που ανέτρεψε τη σεζόν τους. Παίζουν καλά, μοιράζοντας την μπάλα και με καλή άμυνα, προστατεύοντας τη ρακέτα. Εκμεταλλεύονται επίσης την πρωτοβουλία των Βιλντόζα και Νέντοβιτς, αλλά και με παίκτες όπως ο Μίτροβιτς. Ένα απαιτητικό παιχνίδι καθώς έχουμε ξεκάθαρη ανάμνηση από το παιχνίδι που παίξαμε στο Βελιγράδι».