Από το ΣΕΦ πλέον δεν περνάει κανείς!

Ο Ολυμπιακός, θέλοντας να υπερασπιστεί την έδρα του, υποδέχεται απόψε (21.30, Novasports Prime) στο ΣΕΦ τη Μακάμπι

Από το ΣΕΦ πλέον δεν περνάει κανείς!

Έτοιμος για την 3η σερί νίκη του στην Ευρωλίγκα και 5η στους τελευταίους 6 αγώνες, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ τη Μακάμπι.

Έχοντας ανέβει στην κορυφή, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν σε αυτήν και ξέρουν πως από δω και πέρα στραβοπατήματα εντός έδρας δεν επιτρέπονται. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη φέτος 3 απώλειες στο ΣΕΦ (πέρσι είχαν μόλις μία) και δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση άλλη γκέλα.

Η Μακάμπι είναι αδύναμη εκτός έδρας (μόλις 2 νίκες σε 10 αγώνες), αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Παιχνίδι εύκολο στη φετινή Ευρωλίγκα δεν υπάρχει, όλοι πλέον το έχουν καταλάβει αυτό, και θα χρειαστεί το 100% απ’ όλους ώστε να έρθει και απόψε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τους Ισραηλινούς και να μπει στο παρκέ σαν να πρόκειται για ένα παιχνίδι τίτλου. Μπορεί να φαινόμαστε λίγο υπερβολικοί, αλλά έτσι είναι η κατάσταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να μπουν στο γήπεδο… καμικάζι και να κόψουν από το ξεκίνημα τον βήχα της Μακάμπι. Δεν πρέπει να δοθεί το δικαίωμα στους Ισραηλινούς να πιστέψουν πως μπορούν να φύγουν με το διπλό από το ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και με σοβαρότητα και συγκέντρωση καθώς και με την ώθηση του κόσμου θα πάρει τη νίκη.