Σπυριδοπούλου: «Να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην EuroLeague»

Η Άννα Σπυριδοπούλου του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην αυριανή (25/1) αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την ουγγρική Σκεκσζάρντ για την EuroLeague.

Σπυριδοπούλου: «Να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην EuroLeague»

Στην EuroLeague στρέφει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού την προσοχή της μετά το «16 στα 16» στο πρωτάθλημα της Α1, με τη νίκη (92-76) επί του ΟΑ Χανίων στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν αύριο (25/1) στις 18:30 (YouTube/EuroLeague Women) την ουγγρική Σκεκσζάρντ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την φάση των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

«Γνωρίζουμε, ότι η ουγγρική ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική, με έμπειρες παίκτριες στο χώρο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην EuroLeague και θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε! Θα είναι ένας δυνατός αγώνας και θέλω να πιστεύω, ότι θα είναι υπέρ μας», είπε η Άννα Σπυριδοπούλου των νταμπλούχων Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι, ακολουθεί για τα κορίτσια του Θρύλου το εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για τη 18η αγωνιστική της Α1.