Ολυμπιακός: Οι οδηγίες προς τους φιλάθλους για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ανακοίνωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για το αποψινό (20/1, 21.00) ματς με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ολυμπιακός: Οι οδηγίες προς τους φιλάθλους για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης απόψε (20/1, 21.00) και η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει οδηγίες για το ματς στο ΣΕΦ.

«Εν όψει του αποψινού αγώνα (20/01, 21.00) της ομάδας μας για την TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE με την Ρεάλ Μαδρίτης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους για τα εξής:

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 19.00).

- Συστήνεται στον κόσμο να προσέλθει αρκετά νωρίτερα και εγκαίρως στο γήπεδο και να ακολουθεί τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Στους τελευταίους αγώνες, λόγω της μεγάλης προσέλευσης των φιλάθλων έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στην είσοδο των φιλάθλων. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη χρήση επιπλέον προσωπικού, προσπαθεί να βελτιώσει την διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών των υπευθύνων του αγώνα.

- Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking A και Β παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking.

- Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

- Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον.

- Συστήνεται επίσης στους παράγοντες του αγώνα να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση, την σχετική διαπίστευση τους, καθώς δεν θα τους επιτρέπεται η μετακίνηση και η πρόσβαση τους εντός των χώρων του γηπέδου.

Λόγω του ότι ο αγώνας είναι sold out και ο όγκος των φιλάθλων θα είναι μεγάλος, παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των ανωτέρω», αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.